VT wonen hanglamp blauw HALA

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 349,00
OF

Snel overzicht

De bekende en originele VT wonen hanglamp door Hala in een nieuw jasje. Voorzien van een rood strijkijzersnoer en geverfd met blauw nextelverf (grove korrelverf) Deze moderne design lamp in de vorm van een oude industrie- / fabriekslamp word met de hand gemaakt in Nederland. Hala is de oudste Nederlandse lampenfabriek en al haar producten worden door de werknemers met de hand vervaardigd. Op aanvraag kan de lamp ook in andere nextelkleuren gespoten worden of tegen een meerwaarde in ieder gewenste kleur met gewone verf.


Klik rechts op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding ->->->

VT wonen hanglamp blauw HALAVT wonen hanglamp blauw HALA
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik voor een vergroting.

Meer afbeeldingen

  • VT wonen hanglamp blauw HALA
  • VT wonen hanglamp blauw HALA
  • VT wonen hanglamp blauw HALA

Details

hanglamp ''Solar'' HALA 531 blauw VT Wonen

Hoogte max 170 cm
Breedte 48 cm diameter
Materiaal aluminium
Kleur blauw (grove nextel verf), rood strijkijzersnoer (let op, de lamp hangt aan een metaalkleurige ketting (niet afgebeeld) waar het rode snoer langs loopt)
Wattage 1x max 100 watt excl. (fitting v. porselein)
Ontwerper Hala
Fitting E27
Fabrikant Hala, Nederlands product handgemaakt
Bijzonderheden

Deze lamp is een exclusief product welke de fabrikant op bestelling produceert. Aangezien de lamp met de hand in Nederland vervaardigd word kan de levertijd tussen de 4 à 6 weken bedragen. Verlichting van Hala Nederland is het wachten méér dan waard: u bent verzekerd van een exclusieve design lamp van de hoogste kwaliteit. Lampen van Hala worden echte collector items.